Acum citesti
Time pregătește Skylon, o cursieră aero cu accente de confort

A sosit vremea înnoirii pentru francezii de la Time care anunță că în curând va avea loc lansarea noului model Skylon, proiectat și construit în integralitate de către ei, în cadrul unității de producție din Lyon.

time

Nu au fost oferite foarte multe detalii, însă noul cadru a fost gândit să aibă o aerodinamică performantă, dar să nu aibă carențe majore în ceea ce privește confortul. Time a construit noul model în fabrica sa din Franța și, folosind tehnologia Resin Transfer Molding care permite așezarea fibrelor de carbon pe matrițele cadrului, spune că a obținut o formă foarte eficientă a acestuia. Rezultatul final într-adevăr impresionează, diferitele forme ale țevilor cadrului fiind o mărturie în acest sens. Skylon mai marchează o premieră pentru francezi și anume primul cadru realizat dintr-o singură bucată, nu făcut lipind cele două triunghiuri ale cadrului.

În plus, inginerii celor de la Time au introdus și fibre de Vectran, un material vâscoelastic, în seat stay cu scopul de a reduce vibrațiile și a oferi un plus de confort. Alte trăsături ale cadrului cuprind compatibilitatea cu seturile mecanice și electronice, dar și cablaj intern. Detaliile complete privind cursiera vor apărea peste câteva săptămâni, când va începe și distribuirea acesteia.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + 19 =