Acum citesti
Thule Chasm: genți pentru condiții extreme

Thule ne-a trimis un comunicat de presă prin care ne anunță lansarea unei noi game de genți, de diferite dimensiuni, gândite pentru cele mai dificile condiții de utilizare, inclusiv expediții. Desigur, le poți folosi și în oraș sau atunci când mergi la sală, însă scopul lor principal este să fie foarte durabile și rezistente la orice fel de vreme, chiar și atunci când mergi pe munte sau campezi.

Colecția este gândită pentru toată lumea, iar în acest sens există mai multe genți de diferite dimensiuni, din care poți alege, cu un aspect modern și cu tot felul de spații de stocare gândite inteligent.

Însă poate cel mai interesant model este cel care se transformă din geantă în rucsac, modelul Chasm fiind oferit în mai multe dimensiuni, cu un spațiu de stocare de 40, 70, 90 sau chiar 130 de litri (capacitate). Acesta are o deschidere foarte mare pentru un acces facil la cele transportate, poate fi folosit fie ca geantă fie ca rucsac, este rezistent la apă, iar partea de jos este prevăzută cu un material moale pentru a proteja obiectele din interior atunci când îl lași jos sau îl… scapi din greșeală. Este prevăzut și cu multe buzunare, interioare și exterioare, așadar spațiul de stocare va fi ultima problemă, important este să ai ce stoca în el. În plus, este disponibil în 4 culori distincte.

Pe același principiu, dar cu un scop diferit, mai sunt disponibile și modelele Chasm cu roți – similar cu un troller și cu o înălțime mare de 81 de cm, modelul Chasm Carry On, care este livrat tot cu roți și cu mâner, însă are dimensiuni mai mici – fiind gândit pentru excursii de weekend și rucsacul Chasm Backback cu o capacitate de 26 de litri, gândit pentru sport sau aventuri pe munte.

via Thule

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + 3 =