Acum citesti
Thomson construiește primul său cadru: Elite 275

Probabil îi cunoști pe cei de la Thomson pentru componentele de calitate pe care construiesc pentru biciclete: ghidoane, tije de șa, tije de ghidon etc. De curând, aceștia au decis să construiască un cadru, cu țevi de titan, pe care-l poți admira în fotografia de mai jos.

Thomson-Elite-275-2014

David Parrett, marketing manager al companiei, a declarat că dacă nu va exista un interes real pentru aceste biciclete și nu se vor vinde, atunci nu le vor mai produce. Hardtail-ul dotat cu roți de 27.5 inch, a fost proiectat pentru a funcționa cu furci de 120-140mm, deși David spune că o furcă de 130mm este ideală. Elite nu va fi construit în fabrica celor de la Thomson așa cum te-ai fi așteptat, ci la producătorul de biciclete Lynskey și va utiliza componente de la Industry Nine, Shimano sau Cane Creek.

Din echipare merită menționate furca MRP, roțile DT Swiss, sistemul de transmisie Shimano XTR sau frânele din aceași gamă. Pentru început vor fi construite doar 500 de exemplare, 200 dintre acestea fiind destinate pieței din Marea Britanie, iar restul de 300, pieței din State. Prețul nu a fost încă făcut public, dar știm că greutatea cadrului va fi de 1.76 kg în dimensiunea L.

via Thomson

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + 19 =