Acum citesti
THM Carbones Clavicula SE Road Power Meter este probabil cel mai ușor angrenaj cu senzor de putere

THM Carbones a făcut echipă cu Sensitivus Gauge pentru a încorpora un powermetru simplu în angrenajul lor foarte ușor Clavicula SE Road. Rezultatul s-ar putea să fie cel mai ușor angrenaj cu senzor de putere încorporat din lume.

Noul angrenaj cu senzor de putere Clavicula SE Road de la THM Carbones a fost produs în colaborare cu firma daneză Sensitivus Gauge, specializată în tehnologia măsurării puterii.

Rolf Ostergaard, CEO la Sensitivus Gauge, este extrem de încântat de colaborare, integrarea fibrelor de carbon cu senzorul de putere la un asemenea nivel necesitând dezvoltarea de noi tehnologii. Rezultatul colaborării este un echipament cu adevărat unic.

Angrenajul Clavicula SE Road Power Meter are o greutate de doar 320 g în versiunea compactă și 329 g în versiunea standard, fără foi. Senzorii Sensitivus sunt sub forma unui modul electronic foarte mic și ușor, poziționat în ax. Alimentarea e asigurată de un acumulator foarte ușor litiu-ion, tot sistemul adăugând doar 27 g întregului angrenaj.

Angrenajul Clavicula SE are ax de 30 mm cu BCD de 110 mm sau 130 mm. Pe lângă putere, senzorul Sensitivus măsoară cadența, eficiența cuplului și finețea pedalatului (pedal smoothness), însă doar pentru piciorul stâng. Acumulatorul oferă o autonomie de până la 150 de ore.

Senzorul din angrenajul THM Carbones Clavicula SE comunică cu computerul prin protocoalele ANT+ sau BLE. Pentru configurare și upgrade se folosește aplicația Team ZWATT disponibilă pentru iOS și Android.

Angrenajul THM Carbones Clavicula SE Road este disponibil și fără senzor, cu brațe de 170 mm, 172.5 mm și 175 mm, prețul fiind de 1195 Euro. Versiunea Road Power Meter are prețul de 1975 Euro. Livrarea este așteptat să înceapă în 8 săptămâni.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 1 =