Acum citesti
TCX Advanced SX, primul gravel bike de la Giant

TCX_ADV_SX_RED_2017Iată că şi Giant intră în rândul producătorilor de gravel bike-uri şi o fac cu un model performant, TCX Advanced SX. Modelul s-a născut din cele de ciclocros dar a fost modificat pentru a face faţă traseelor lungi.

TCX_SX_GEOAstfel, modelul combină geometria de competiţie a familiei de ciclocros TCX cu confortul AnyRoad oferind o mix perfect de performanţă pe asfalt, drum pietruit şi pe offroad uşor.

TCX_SX_EQUIPMENTBicicleta este echipată cu transmisie SRAM Apex 1, aangrenajul cu o foaie şi lipsa deraiorului faţă aducând un plus la capitolul greutate. Frânele hidraulice sunt din gama Apex 1. Cadrul şi furca sunt din carbon Advanced-Grade. Este disponibilă în mărimi între S şi XL (50 şi 56.5) în culoarea roşie cu negru.

Ceea ce este deosebit la SX faţă de alte modele similare de pe piaţă sunt anvelopele de 40 mm adaptate foarte bine la offroad. Roţile sunt robuste, cu 32/28 de spiţe şi ax thru de 142×12 respectiv 100×12 mm. Preţul este destul de mic faţă de ceea ce oferă modelul, respectiv 2150 USD!

Mai multe informaţii puteţi afla pe pagina producătorului şi în viitor pe pagina importatorului în România.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 11 =