Acum citesti
Ta+Too, şa antifurt de la Selle Royal

Selle-Royal_TaToo_modular-urban-saddle_removeable-top-600x400Cicliştii din oraşe au destul de des probleme cu şeile. Acestea sunt deseori furate sau vandalizate. Pentru cei care doresc să îşi protejeze şaua de distrugere, furt sau chiar de vremea rea, Selle Royal a lansat pe piaţă Ta+Too, şaua modulară cu partea superioară demontabilă. În plus, acest lucru dă posibilitatea de a schimba culoarea şeii după bunul plac al fiecăruia!

Conceptul e simplu: dacă luăm şaua cu noi de câte ori legăm bicicleta, ea va avea o viaţă mai lungă şi un aspect mai plăcut. Odată şaua luată de pe bicicletă, ploile şi zăpada nu mai afectează baza din plastic rezistent care rămâne pe bicicletă.

Şaua este compusă din două părţi: partea inferioară din plastic cu margini de cauciuc şi şine metalice şi partea superioară, cu amortizare 3D Skingel şi înveliş colorat din piele ecologică. Opţional, se poate monta un mâner în partea din spate pentru o manevrare uşoară a bicicletei atunci când este împinsă.

Selle-Royal_TaToo_modular-urban-saddle_optionsMontarea şi demontarea durează doar câteva secunde. Şaua se introduce prin alunecare din partea din spate, pentru demontare fiind necesară rotirea unui mic buton. După montare, butonul se blochează pentru siguranţă.

Sistemul modular permite şi modificarea aspectului bicicletei, putând fi achiziţionate mai multe bucăţi din partea superioară, de diferite culori. Momentan sunt disponibile în culorile negru, alb, roşu, verde lime, portocaliu sau albastru. Baza poate fi neagră sau albă.

 

Şaua este disponibilă la preţul de 70 euro cu o singură parte superioară. Părţi superioare se pot comanda separat la preţul de 10 euro.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina producătorului.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − eight =