Acum citesti
Suport de GPS cu prindere direct pe pipă de la F3 Cycling

f3-cycling-formmount-stem-bolt-out-front-cycling-computer-mount1Prinderile de gps cu montarea în fața ghidonului sunt foarte utile deoarece pun ecranul mai bine în raza vizuală, privirea nefiind coborâta prea mult pentru a citi informațiile, acest lucru adăugând siguranță. Aspectul lor e foarte modern și ipotetic sunt mai aerodinamice decât cele cu prindere pe ghidon. Majoritatea modelelor însă sunt cu prindere pe ghidon, ceea ce este imposibil de făcut pe unele modele aerodinamice care nu au un profil rotund.

Pentru cei ce nu pot folosi o prindere normală sau pentru cei ce vor una cu un aspect mai minimalist, F3 Cycling oferă noul FormMount care se prinde direct de șuruburile din față ale pipei.

Brațul este construit din carbon și nylon întărit cu kevlar, cu întărituri din oțel prelucrat CNC. Materialul efectiv al prinderii este special conceput să nu uzeze corpul computerului.

f3-cycling-formmount-stem-bolt-out-front-cycling-computer-mount2Suportul este astfel conceput încât brațele sale de prindere pot fi extinse sau strânse după cum e nevoie pentru a se potrivi pe șuruburile pipei sau pentru a apropia sau depărta suportul, în funcție de dimensiunile computerului. Dacă se folosesc modele foarte mari sau telefoane, suportul poate fi plasat deasupra pipei, lucru util și la MTB unde suportul poziționat în față s-ar putea rupe.

f3-cycling-formmount-stem-bolt-out-front-cycling-computer-mount3Se lucrează la prinderi compatibile și cu sisteme de iluminat și telefoane smart, existând deja un adaptor de cameră GoPro care se prinde în partea inferioară sub computer și care va fi oferit gratuit celor ce finanțează campania de lansare de pe Kickstarter, prețul promoțional fiind de 43 USD pentru tot pachetul. Prețul final va fi de 50 USD. Producția este localizată în Statele Unite iar livrările se vor face la 4-6 săptămâni după încheierea campanieie dacă aceasta va avea succes.

Informații suplimentare puteți afla de pe pagina campaniei sau de pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + 15 =