Acum citesti
Suport de bidon și de… banane, de la BaNanaBotCage

Deja cunoaștem cu toții beneficiile bananelor în timpul unui concurs, ture, chiar și după. Însă forma acestora le face uneori mai greoi de depozitat și de accesat. Spre exemplu, dacă o ții în rucsac, e o mare bătaie de cap s-o găsești, căci pentru asta va trebui să te oprești. Dacă o ții în buzunarul de la spate, trebuie să faci o mișcare destul de incomodă cu mâna pentru a o accesa. Însă, dacă aceasta s-ar afla în locul bidonului de lichide, cu siguranță lucrurile se simplifică. Și exact asta au făcut cei de la BaNanaBogCage: le-au mutat locul.

banana-botcage-1Designerul, englezul Franc Falco, a creat suportul inițial pentru o prietenă, care se plângea de faptul că bananele se strivesc în buzunarul din spate al tricoului. Așadar, Franc a creat acest suport, iar schițele le-a urcat pe net, astfel încât oricine să-l poată reproduce rapid la o imprimantă 3D. Iar dacă nu ai una, te poți duce la un centru de imprimare 3D. Planul este gratuit, așadar singurul cost va fi cel de print.

banana-botcage-2Franc a menționat că suportul este gândit în acest moment pentru banane de dimensiuni medii, însă ia în considerare să ofere și o variantă care ar putea lărgi acest spațiu. Testele efectuate până în prezent s-au desfășurat doar în oraș, așadar nu se știe cu exactitate cât de bine sunt fixate bananele în off-road. Însă acestea sunt doar detalii care cu siguranță vor putea fi adaptate sau îmbunătățite pe viitor.

banana-botcage-3Planurile pot fi descărcate de pe thingiverse.com.

via MTB News

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 4 =