Acum citesti
Steerer din titan pentru furcile FOX

La Interbike 2010 Fox a prezentat un nou Steerer cu coroana pentru furcile sale, ambele alcatuind un intreg, fiind realizate din titan. Acestea vor echipa furcile incepand cu anul de productie 2012, adica vor fi lansate oficial pe piata anul viitor.


Reprezentantii Fox au anuntat ca aceasta optiune va fi disponibila doar pentru furcile din seria F, iar contributia la scaderea greutatii totale a furcii este semnificativa : minus 100 de grame. Atat steerer-ul cat si coroana vor fi mult mai subtiri decat cele din aluminiu, mai usoare si mai rezistente la socuri.


Componenta se afla la momentul actual in stadiul de prototip.


Alaturi de aceasta, cei de la Fox au facut un pas firesc si urmeaza sa lanseze o tija de sa reglabila. Daca cei de la RockShox au deja in oferta aceasta componenta, Fox urmeaza s-o introduca in programul sau incepand cu anul viitor.


Noua tija de sa reglabila functioneaza cu ajutorul unei comenzi monetate pe ghidon care permite reglarea acesteia in 3 pasi : minim, 50% si 100%. Nu au fost facute publice date despre greutatea sau pretul acesteia, dar va fi disponibila in dimensiunile 30.9 si 31.6.


via | BikeNews


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 10 =