Acum citesti
Remorca pentru bicicleta Maya Cycle Cargo

Trend-ul este clar : apar din ce in ce mai multe solutii de transport pentru biciclete. Pentru noi, nu este ceva cu totul nou, fiind obisnuiti cu clasicul carut pe care-l vedem in general remorcat de un tohan. Cei de la Maya Cycle Cargo vin cu o solutie civilizata, o remorca dedicata atat bicicletelor urbane cat si mountainbike-urilor sau celor pentru Trekking.


Remorca beneficiaza de o singura roata si are o capacitate de a transporta fara probleme 30 de kg. In acelasi timp, producatorul promite ca aceasta este foarte stabila, datorita centrului de greutate foarte scazut al remorcii. Cargo poate fi conectat la bicicleta in mai putin de 4 secunde iar cei de la Maya Cycle ofera o geanta si un steag de semnalizare gratuit.


Costul remorcii Maya Cycle Cargo, este de aproximativ 250 de euro, o valoare nu tocmai mica. Insa calitatea fabricatiei si durabilitatea produsului il fac recomandabil oricarei persoane care-si doreste o extensie de bagaje pentru bicicleta.


via | Maya Cycle


Vezi Comentarii (11)
  • Sergiu, ideea este sa ajungi cat mai departe cu bicicleta, de aceeaai nevoie de carut. Treaba cu respiratia era o ironie; de ce te mai urci pe bicicleta daca nu vrei sa faci sport?!
    Apropo, carutul nu te impiedica foarte mult la pedalat; este in asa fel proiectat incat sa reduca frecarile cu asfaltul si aerul.

  • da pentru asta ai nevoie de o bicicleta calumea,aluminiu sau carbon,sunt un fan daca pot spune asa al mersului pe bicicleta,dar parerea mea este ca o asemenea remorca e destul de obositoare atasata la bicicleta

  • sergiu cati km ai parcurs maxim intr-o zi pe bicicleta?
    o remorca ca aceasta este foarte folositoare atunci cand ai de maircurs mai multi km pentru a putea transporta cu tine si alte lucruri de care mai ai nevoie intr-o calatorie incepand de la apa pana la scule eventual anumite piese de schimb.
    dar si in oras poate fi folositoare, cand vrei sa faci ceva cumparaturi

  • O merge montat un motor sau alta roata de tip hub motor, iar in loc de bagaje sa fie bateria (bateriile) ?
    Asta pentru drumuri lungi. In felul acesta nu ar ingreuna bicicleta, plus ca se monteaza repede la orice bicicleta, oricand…
    Deci un pinion montat la roata, sau alta roata cu pinion, dar sa se respecte cei 16″…

    • Am deja motor în 2 timpi pe bicicletă,în iarna asta l-am pus,de 49 cmc,cu așa ceva, remorca pe o roată,mă pot plimba pe trasee mai lungi,cu bagajele după mine,sunt pescar și o recomand.

  • O fi ea de calitate…comparativ cu ce? Eu compar cu faptul ca la banii astia gasesti bicicleta cu cadru de aluminiu, care are doua roti nu una, are un cadru facut sa tina 100 de kg, furca, transmisie frane.. In concluzie cam de doua ori cat ar face de fapt, si tot ar fi scumpa! La urma urmei e un cadru de aluminiu facut sa tina 30kg, o roata ordinara, (ca nu cobori cu 40km/h pe grohotis) si o aparatoare de plastic sa nu murdaresti gentuta! mai mult de 300lei n-ai ce sa ceri.. dar de..nu e facuta de chinez, si o cumpara aia cu fite.. -Vezi ce remorca bengoasa am? e mai scumpa ca bicla ta si a nevesti-ti la un loc! deh!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × one =