Acum citesti
Stealth Bomber – monstrul din Australia


Stealth Bomber este o bicicletă electrică și reușește să umple cu succes golul dintre o bicicletă pentru offroad foarte capabilă și o mașinărie pentru motocross.  Cred că poți contura singur portretul lui Bomber, doar priviind poza de mai jos, dar sunt câteva detalii care merită menționate.



Conceput și construit în Australia, monstrul dotat cu motor de 4.5 kW este capabil să accelereze foarte rapid, atinge o viteză de până la 80 km/h și beneficiază de o cutie secvențială cu nouă viteze. Suficient de high-tech? Mai mult decât atât, producătorul ne ademenește și cu alte specificații, menite să facă din Bomber un produs cu adevărat special: cadrul este construit din CrMo, certificat pentru utilizarea în aviație.


Furca, RST R1 asigură o cursă de 180 de mm, pe când amortizorul spate este și mai capabil, oferind o cursă de 250 mm. Dacă RST-ul nu este pe măsura așteptărilor tale, pentru 1.200 de $ în plus, poți face un upgrade către un White Brothers Groove, cu o cursă de 200 mm. Alte upgrade-uri pot fi făcute pentru frâne (cu discuri de 203 mm) sau pentru anvelope.



Cu o autonomie declarată de 80 de km, acumulatorii pot fi încărcați rapid, în numai două ore. Costurile de rulare se situează în jurul valorii de 0.1$/kilometru. Greutatea acestei biciclete electrice s-ar putea să-ți dea de furcă, deoarece indiferent de upgrade-urile pe care le vei face, Bomber nu va cântări mai puțin de 53 de kg.


Costul de achiziționare este de 9.990 de euro, o valoare decentă pentru segmentul premium ar spune unii, în condițiile în care o cursieră Specialized Venge McLaren poate depăși fără probleme aceast preț de achiziție.


Informații complete pe stealthelectricbikes.com.au.


via Stealth


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + five =