Acum citesti
Start pentru înscrieri la Triada MTB Avrig!

S-a dat startul înscrierilor celei de-a 8-a ediții a Triadei MTB Avrig, deja una din competițiile tradiționale de deschidere a sezonului de mountain bike. 

Și în acest an competiția se va desfășura pe durata a 3 zile, clasamentele finale fiind întocmite prin cumularea timpilor din cele 3 etape. Pe lângă competiția pe etape vom avea în programul zilei de sâmbătă concursuri pentru copii, iar duminică cei care nu au 3 zile la dispoziție vor putea concura pe traseele de 70, 45 sau 30 de kilometri. Avem de asemenea și o categorie Family, copil sub 14 ani însoțit de un părinte, care va parcurge un traseu de 22 km și care va fi, ca de fiecare dată, mai mult o plimbare în natură și mai puțin o competiție.

Noutățile acestei ediții:

  • Pentru prima dată Triada MTB este deschisă și tinerilor între 14 și 18 ani care NU sunt legitimați la Federația Română de Ciclism. Aceștia vor putea concura pe traseul de 30 de kilometri.
  • Un traseu ceva mai greu pentru competiția pe etape. Contratimpul individual și etapa a 2-a vor fi mai lungi decât anul trecut. 

Cum va arăta evenimentul:

  • Ziua 1 – etapa 1 – contratimp individual cu start la Mârșa din curtea firmei Metropolis și sosire sus pe Valea Avrigului.
  • Ziua 2 – etapa a 2-a, un traseu parțial nou care îi va duce pe concurenți pe 2 muchii nordice ale Munților Făgăraș.

                        – competiție tip Cross Country Olimpic (XCO) pentru copii pe un circuit de 2 km amenajat în grădina Palatului Brukenthal și pe străzile din zona centrală a Avrigului.

  • Ziua 3 – 3 trasee (70km, 45km, 30km) și tură Family cu start și sosire în Avrig. 

Înscrierile se pot face doar online pe www.triadamtb.ro până la data de 3 mai 2022. 

În 2022 Triada MTB mai include alte 2 competiții, 6-7 august Triada MTB Păltiniș și 16-18 septembrie Triada E-MTB Xperience în zona turistică Valea Avrigului.

Triada MTB Avrig este organizată de Scott ProCycling Romania, sub egida Federației Române de Ciclism. Evenimentul este susținut și cofinanțat de Primăria orașului Avrig.

Sponsori și parteneri: URGO, TIEMME, GEIGER, GLS, SCOTT, OPTcycling, MAPEI, BOSCH, POWER BAR, OLYMPUS, POLAR, SHIMANO, KENDA, ACTION SPORT, Direcția Județeană pentru Sport Sibiu.

Partener de mobilitate – ALIAT. 

Parteneri media: Radio Guerrilla, TVR, Tribuna, Sibiu 100%, bikeFM, ciclism.ro, freerider.ro, dirtbike.ro. 

Traseele de concurs sunt puse la punct împreună cu Ocolul Silvic Avrig și Ocolul Silvic Izvorul Florii. 

Detaliile legate de înscrieri, program, trasee, clasamente etc. pot fi găsite pe site-ul www.triadamtb.ro și pe pagina de facebook.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + sixteen =