Acum citesti
Frânele Hope Tech E4, V4 și X2 – cu 30% mai puternice

Frânele Hope sunt probabil cele mai bine lucrate, finisate și arătoase frâne pentru biciclete din lume, iar cei care au avut deja un set, probabil că au rămas dependenți de ele. Toate frânele Hope sunt lucrate CNC și sunt construite în Marea Britanie și desigur, finisajele aproape perfecte alături de producția de pe bătrânul continent, le fac și printre cele mai scumpe.

În 2022, modelele E4, V4 și X2 primesc mai multă putere de frânare, cu până la 30%, fapt ce se datorează unui levier nou, mai lung. Rezervorul este de asemenea mai mare pentru a contribui la creșterea puterii de frânare. În punctul de prindere cu corpul manetei, levierul este prevăzut cu rulment, pentru o durabilitate maximă. S-au montat și garnituri noi, iar toate aceste modificări menționate mai sus, vor oferi un lever-feel superior modelului precedent și vor crește și modulația.

Manetele sunt compatibile cu printerile Shimano I-Spec A și B, iar pentru Sram sau Shimano I-Spec 2 – este nevoie de un adaptor extra. Costul de achiziționare se situează între 230 și 275 de euro/frână, iar cumpărătorii vor putea alege dintr-o serie de culori eloxate, așa cum se poate observa din fotografii. Modelul X2 este dedicat bicicletelor de Cross Country, pe când modelul E4 este construit pentru Enduro, iar V4, pentru Downhill.

via Hope

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − eleven =