Acum citesti
Sram introduce noul schimbător Grip Shift

Vești bune de la Sram, sosite în urmă cu câteva minute la redacție. Începând 2012, vei putea achiziționa noile manete de schimbătoare Sram X0/XX Grip Shift.

Originalul a fost introdus în 1990, când Greg Herbold l-a utilizat pentru a câștiga primul campionat mondial de downhill. A crescut apoi în popularitate în cursele de Cross Country și de Downhill, legende precum John Tomac, Ned Overend sau Thomas Frischknecht utilizând aceste manete cu succes.

Proiectat pentru sistemul 2×10, noul Grip Shift a fost complet regândit, de la interior către exterior, fiind astăzi mai avansat ca niciodată, din punct de vedere tehnic. Sistemul Grip Shift va fi disponibil pentru gamele Sram XX sau Sram X0 dar va fi compatibil cu toate familiile de produse Sram 2×10. Va putea fi achiziționat începând cu luna aprilie a acestui an.

Care este diferența între manetele Grip Shift și cele cu padele (RapidFire)?

Grip Shift este recunoscut ca fiind varianta mai rapidă de a schimba vitezele. Practic, maneta se află în continuarea manșonului (spre interiorul ghidonului) iar acționarea acesteia se face prin rotire. Astfel, acesta are capacitatea de a schimba mai repede (în funcție de agilitatea ta, desigur) și mai eficient, deoarece mâna ta va rămâne în permanență pe ghidon.

via Sram

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × two =