Acum citesti
Roți colorate Aerospoke pentru cei pasionați de imagine

Aerospoke este un producător de roți cu sediul în Statele Unite ale Americii. Fiind preocuparea lor primară este clar că vorbim de roți cu o calitate crescută și de un producător cu tradiție.

Roțile Aerospoke pe care aceștia le propun consumatorilor, nu beneficiază doar de un design complet ieșit din peisaj dar sunt foarte durabile și rigide, contribuind la un transfer de energie excelent. Acest tip de roată este recunoscut pentru faptul că flexează nesemnificativ.

Apoi este vorba de aerodinamică. Fiind o jantă plină, reușește să taie aerul mai eficient, cele 5 spițe fiind responsabile pentru vitezele mari, fără a întâmpina rezistență la rulare.

Dacă totuși te decizi pentru un astfel de set de jante sau poate doar pentru una singură, află că prețul uneia este de 330 de $. Dacă dorești una din cele 26 de culori distincte, va trebui să plătești un extra de 83 până la 138$. Nici cei mai excentrici nu au fost uitați: îți poți personaliza roata cu o imagine imprimată, precum steagul Americii sau cu o imitație de piele de șarpe. Costul crește astfel cu încă 250$.

Sunt disponibile pentru biciclete fixie, cursiere sau biciclete de oraș.

Detalii complete poți găsi pe aerospoke.com.

via Aerospoke

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 15 =