Acum citesti
Specialized Venge ViAS Disc, aero pe disc pentru 2017

2017-Specialized-Venge-Disc-ViAS-S-Works-eTap-aero-road-bikeS-a anunțat oficial lansarea modelului 2017 Specialized Venge ViAS Disc. Pentru producerea cadrului s-au folosite aceleași modelări și testări aerodinamice ca pentru modelul original, materialul fiind fibrele de carbon de top Fact 11-R iar cockpit-ul este integrat. Producătorii spun că modelul e la fel de rapid ca modelul Shiv TT sau modelul Venge cu frâne pe jantă. Practic s-au păstrat toate proprietățile aerodinamice dar s-a adus plusul de siguranță oferit de frânarea superioară.

2017-Specialized-Venge-Disc-ViAS-aero-comparison-chartDacă datele sunt corecte, este clar că modelele cu disc nu sunt cu nimic mai slabe ca aerodinamică decât cele cu frâna pe jantă.

2017-Specialized-Venge-Disc-ViAS-S-Works-eTap-aero-road-bike2Venge ViAS Disc folosește ax thru de 12×142 mm în față și 12×100 mm în spate, fiind compatibilă cu toate axele thru moderne de pe piață. De asemenea, nu doar că păstrează aerodinamica modelului original ci și greutatea acestuia. Modelul S-Works este echipat cu transmisie SRAM eTap wireless, powermetru Quark, angrenaj din carbon Specialized OSBB și roți clincer Roval CLX 64 din carbon.

2017-Specialized-Venge-Disc-ViAS-Expert-aero-road-bikeModelul cel mai ieftin este denumit Expert și are angrenaj din carbon FSA SL-K, transmisie mecanică Shimano Ultegra și discuri hidraulice iar roțile sunt de la DT Swiss. Între acestea va exista și un model intermediar Pro a cărui echipare nu a fost anunțată.

2017-Specialized-Venge-Disc-ViAS-S-Works-frameset2Va fi disponibil și cadrul separat, în două culori. Prețurile anunțate pentru S.U.A. sunt următoarele:

S-Works VENGE DISC VIAS ETAP – $11,500
S-Works VENGE DISC VIAS FRMSET – $4,200
VENGE PRO DISC VIAS UDI2 – $7,250
VENGE EXPERT DISC VIAS – $4,500

Modelele vor fi disponibile la reprezentanții Specialized și online începând cu una august 2016. Iată și geometria cadrului:

2017-Specialized-Venge-Disc-ViAS-geometryMai multe informații puteți afla în câteva zile de pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 15 =