Acum citesti
Specialized Hotwalk – carbon și aero încă de la primii pași

Nimeni nu ar trebui să se uite la bani atunci când e vorba de copii, cele mai prețioase ființe. De aceea, de azi, există Specialized Hotwalk Carbon, o versiune premium a modelului clasic Hotwalk, deja disponibil pe piață la un preț mai ușor de acceptat.

Cu toate astea, un copil care cunoaște carbonul și tehnologiile aerodinamice de mic nu poate fi decât un copil fericit! Iar aici Specialized Hotwalk Carbon e soluția sigură la această problemă ”reală”!

Logica elementară ne spune că o bicicletă din carbon pentru copii e un lucru bine justificat. Ei sunt mici și ușori iar bicicletele grele din aluminiu și oțel reprezintă un procent imens din greutatea lor, de multe ori peste jumătate! Astfel învățatul mersului pe bicicletă e pentru micuții care se luptă cu un obiect atât de greu o adevărată provocare, mulți fiind descurajați din start!

Iar asta e o motivație perfectă pentru a achiziționa noul Hotwalk Carbon!

Cadrul e confecționat din aceleași fibre de carbon FACT 9r pe care le regăsim pe bicicletele de șosea și munte de top ale părinților. Bine, nu e chiar fibra de pe modelele de top S-Works, dar să nu exagerăm. Chiar ne dorim un Hotwalk S-Works?

Lucrurile nu se opresc însă la cadru. Tot carbonul e folosit și la fabricarea ghidonului și a jantelor de 12 inch. Jantele sunt echipate cu anvelope Rhythm Lite pentru aderență pe suprafețe mixte. Grip-urile folosite au un diametru cu 38% mai mic decât cele normale, pentru a fi folosite de mâinile mici ale copiilor, iar în capăt au elemente late și groase ce vor proteja capetele ghidonului de inevitabilele contacte brutale cu asfaltul de fiecare dată când micuțul recunoscător va trânti bicicleta.

Modelul Hotwalk clasic are o mică platformă pentru picioare, dar aceasta nu e prezentă pe varianta de top Hotwalk Carbon. Asta pentru că, așa cum se cuvine la un model de top, greutatea a fost o prioritate maximă!

Numele Specialized imprimat pe cadru dă asigurarea unui produs testat corect. Doar că nimeni nu a mai testat așa ceva, deci Specialized a trebuit să inventeze un test care să confirme că bicicleta poate fi folosită de orice persoană cu greutatea sub 18 kg.

Rezultatul e o bicicletă fără pedale uimitoare, cu o greutate de doar 2.1 kg. Performanța costă, așa că prețul de 999 Euro nu trebuie să ne sperie (oare?). Nu trebuie să uităm însă, ne aflăm în fața celei mai ușoare biciclete fără pedale pentru copii realizată vreodată!

Hotwalk Carbon e disponibilă într-o mărmie unică și e recomandată pentru copii între 18 luni și 4 ani, cu o înălțime de maxim 90 cm.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 2 =