Acum citesti
Specialized Fate 2012


Piața de biciclete 26er din Statele Unite ale Americii este foarte aproape de a fi ajunsă din urmă, ca cifre de vânzări, de către cea a bicicletelor 29er. Specialized se numără printre producătorii de peste Ocean care au făcut primii pași în acest nou segment și pentru că perioada de pionierat în domeniu le aparține într-o oarecare măsură, pun la bătaie know-how-ul și experiența dobândită în timp pentru a lansa un nou model 29er.



Este vorba despre modelul Fate 2012, primul model cu roți mari gândit special pentru femei. Prezentat în urmă cu două săptămâni ca prototip, acesta a fost lansat oficial săptămâna aceasta. Beneficiază de o geometrie orientată către racing, fiind gândit pentru a facilita cățărările pe traseu. În acest sens, producătorul a optat pentru o pipă mai scurtă cu un rise negativ, o basculă scurtă și o țeavă superioară adânc plasată pentru a facilita accesul pe bicicletă dar și controlul pe traseu.


Vor fi disponibile două versiuni din carbon, Expert și Comp, ambele cu configurații diferite de componente. De asemenea, acestea vor putea fi achiziționate în trei dimensiuni distincte: 15, 17 și 19 inci. Le vei putea găsi în magazine începând cu luna septembrie, 2011.


via Specialized


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − eight =