Acum citesti
Sondaje pe Freerider.ro

Va prezentam rezultatele unor sondaje realizate in acest an pe Freerider.ro. Pentru a fi considerat un sondaj relevant, numarul votantilor trebuie sa fie de peste 800 de persoane. In consecinta, vom afisa doar sondale care au reusit sa intruneasca aceasta cifra, sau intrunesc un numar apropiat.


Ce furci utilizeaza biciclistii din Romania? Rock Shox se afla in topul preferintelor, iar Fox si Manitou se numara printre cele mai putin utilizate.



Majoritatea biciclistilor romani, prefera anvelopele de la Schwalbe. Producatorul francez Hutchinson se numara printre ultimii clasati in top.



Biciclistii din Romania utilizeaza bicicleta atat in oras cat si la munte. Plimbarile prin oras sunt preferate de 16,7% din respondenti si doar 6.8% o utilizeaza pentru a se deplasa spre locul de munca.



Se pare ca cel mai important criteriu de achizitionare pentru cumparatorul roman ramane calitatea bicicletei. Brandul cunoscut sau aspectul se numara printre cele mai putin importante criterii.



Majoritatea celor care au avut contact cu magazinele de biciclete in ultimul an sustin ca au fost tratati bine, dar exista un procent semnficativ care sustine ca s-ar fi putut si mai bine.



Ultimul sondaj realizat pe Freerider.ro anul acesta, releva faptul ca majoritatea biciclistilor vor pedala doar atunci cand vremea o va permite. Un procent important il constituie si categoria celor care se angajeaza sa utilizeze bicicleta zilnic, ca si pina in prezent.



Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − five =