Acum citesti
Sine Thesis – căşti cu lumină alimentată solar de la MET

MET-sine-thesis-nl-top-600x331În ultima perioadă au apărut o grămadă de noi inovaţii pentru a face viaţa ciclistului de oraş mai sigură şi mai uşoară, în special în ceea ce priveşte iluminatul. MET se aliniază şi ei trendului cu noile căşti Sine Thesis Nightlights.

Această cască are încorporate pe suprafaţa ei şi pe chingile de prindere materiale luminoase pe întuneric, de asemenea logo-urile sunt reflectorizante iar în spate are un mic stop cu LED detaşabil. Casca beneficiază de un sistem interior de prindere complet de 360 de grade, este foarte bine ventilată şi greutatea ei totală rămâne destul de mică.

MET spun că aceasta este prima cască cu material luminos injectat direct în structura externă şi în chingile de prindere. Materialul absoarbe lumina soarelui în timpul zilei şi rămâne luminos pentru până la două ore când se întunecă. Vizibilitatea este mărită şi de logo-ul MET şi alte câteva autocolante reflectorizante, care măresc vizibilitatea laterală.

MET-sine-thesis-nl-rear-light-600x413Sine Thesis Nightlights are încorporat şi un stop cu LED detaşabil care se prinde pe sistemul de reglare fără să fie nevoie de scule speciale. Acesta conţine şase LED-uri cu iluminare constantă sau intermintentă dar şi un senzor de pornire automată noaptea. Acumulatorul asigură o autonomie de 2.5 ore în modul continuu sau de 4 ore în modul intermitent iar tot stopul cântăreşte doar… 13 g. Este de asemenea rezistent la apă iar încărcarea se face pe USB,

Casca are corpul de tip in-mold, cu o structură ventilată MET Ice Lite. Doar 20% din cască intră în contact cu capul, MET afirmând că este cea mai ventilată cască de pe piaţă.

La contactul cu pielea se foloseşte Gel O2 care este răcoritor şi confortabil, adaptându-se bine la forma capului dar păstrând grosimea originală de-a lungul timpului mai bine decât spuma. În plus, nu absoarbe transpiraţie ci o direcţionează în lateral. Este de asemenea un material foarte igienic, cu proprietăţi anti-bacteriale şi hipoalergenice.

MET-sine-thesis-nl-tunnel-600x398Sistemul de prindere Safe-T Advanced este cel mai performant de la MET, fiind uşor şi confortabil, cu o suprafaţă mare şi cu canale de ventilaţie direct în material. Prinderea se face de jur împrejurul capului, pe 360 de grade, având şi patru poziţii verticale reglabile.

MET-sine-thesis-nighlights-yellow-297x217MET-sine-thesis-nighlights-white-297x217Sine Thesis Nightlights este disponibilă în mărimile M sau L şi în trei culori, galben, negru sau alb. Modelul mediu cântăreşte 275 g iar cel L 330 g. Casca vine cu o husă de neopren pentru transport. Iată şi un film de prezentare:

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 3 =