Acum citesti
Două modele chopper pentru rocker-ul din tine de la Ono Bikes

Ono-bikes-archont-electro-title-600x277Pentru iubitorii de biciclete lowrider cel mai important aspect este mereu aspectul. Poziţia ciudată de pedalat nu permite atingerea de performanţe, dar va întoarce privirile. Ono Bikes va face acest lucru cu două noi modele, Archont şi Archont Electro.

One este o companie care produce bicicletele custom, astfel cadrele sunt produse la cerere şi există o grămadă de opţiuni pentur motoare şi sisteme de asistenţă la pedalat, componente şi orice alceva. Pentru Archont Electro sunt disponibile nişte motoare incredibil de puternice, care pot atinge chiar şi 80 km/h!!!

Ambele modele sunt construite pe cadre aproape identice de oţel. Design-ul este simplu dar lasă o puternică impresie vizuală cu liniile sale cursive şi aspectele originale ca şi seat stay-urile alungite. Singurele diferenţe minore între cele două modele sunt la prinderea şeii de cadru.

Ono-bikes-archont-electro-rear-600x400Design-ul furcii şi a ghidonului sunt la fel de impresionante ca şi cadrul. Braţele furcii se extind de la vârful ascuţit până la ghidonul în stil motocicletă unde ele se transformă practic în braţele acestuia pe fiecare parte. Curbura acestora se adaugă liniei estetice a bicicletei.

Ono-bikes-archont-electro-seat-mount-600x400Ambele modele sunt dotate cu şei Brooks suspendate pe arcuri. De asemenea, ambele au incluse aripi pe spate şi vin echipate cu anvelope Schwalbe Big Apple de 2.0 pe faţă şi de 2.35 pe spate. Roata faţă de 28 are 108 spiţe radiale, roata spate fiind diferită în funcţie de prezenţa sau absenţa asistenţei electrice.

Archont-side-600x400Modelul mecanic Archont vine echipat cu butuc Shimano Nexus 7 cu viteze interne iar roata spate de 26 are 108 spiţe ca şi cea din faţă-. Pe top tube este inclus un ghidon cu aspect retro care are iluminat incorporat. Alte componente pot fi solicitate de client, inclusiv tipul de frâne. Greutatea totală pentru Archont este de circa 20 kg.

Ono-bikes-archont-electro-side-600x400Archont Electro adaugă un înveliş de carbon pentru partea electrică şi stopuri în stil retro montate direct pe cadru, dar nu are lumină în faţă. Bestia de 55 kg este oprită de frânele Shimano Saint iar roata spate de 26 are 72 de spiţe prinse la un butuc cu motor electric.

Modelul prezentat are un motor de 7kW care se alimentează de la o baterie de 72 v şi 20 ah atingând viteza nebună de 80 km/h şi având o autonomie impresionantă de 100 km. Motorul are patru trepte de viteză în faţă şi una în spate, mod cruise control şi limitator de viteză dacă este nevoie să se păstreze viteza legală. Există disponibile de asemenea motoare de 250 W sau 500 W care se pot conduce şi fără permis, dar pentru cei ce vor să fie complet nebuni, există motoare până la 20 kW!!! Bateriile vor fi adaptate nevoilor clientului.

Bicicleta nu are afişaj, pentru acest lucru fiind folosit smartphone-ul. Deasupra motorului există un locaş special unde se poate pune telefonul în siguranţă pentru acest lucru. Aplicaţia Ono oferă date în timp real, permite modificări de performanţă şi de asemenea activarea sistemului anti-furt. De asemenea se lucrează pentru adăugarea unei camere video retrovizoare cu afişaj în aplicaţie.

Ono-bikes-upside-down-guy-600x400Bicicletele Ono sunt confecţionate manual şi asamblate în Serbia, cadrele fiind custom, dar existând trei mărimi de bază, 260 cm (M), 280 cm (L) şi 300 cm (XL).

Preţurile încep de la 1629 USD pentru Archont, modelul din imagini având preţul de 2172 USD, pentru modelul Electro preţurile începând de la 4889 USD, cel din imagini având preţul de 7243 USD.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul producătorului.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three − 2 =