Acum citesti
Noua serie F de la FOX in 2010

Faptul ca cei de la Fox au reusit cu noua serie 32 F sa-si depaseasca concurenta este lesne de inteles doar citind primele randuri ale comunicatului de presa : „Cu o greutatea de doar 1429 de gamre, cea mai avansata furca de Cross Country este de asemenea si cea mai usoara. Seria F 2010 este atat de avansata, incat nu poate fi comparata decat cu ea insasi”.

De acord, afirmatia este foarte indrazneata, dar in acelasi timp sustinuta din plin cu argumente. Argumente usor de dedus din foaia de specificatii ale noului model. Montarea noului amortizor FIT a scazut 71 de grame fata de modelul anterior si ofera un atat un control cat si o tractiune superioare.

Alte 56 de grame au fost castigate din optimizarea tevii furcii, a coroanei si a bratelor superioare ale furcii. Acestea, cu toate ca sunt mai usoare, au dus la imbunatatirea rigiditatii 32 F-ului. Ultimele 15 grame au fost inlaturate odata cu prelucrarea bratelor inferioare ale furcii.

Datele sunt valabile pentru modelul Fox 32 F-Series RLC si beneficiaza de o cursa reglabila, intre 80 si 120 de mm. Singura culoare disponibila este cea alba.

via | fox racing shox

Vezi Comentarii (2)
  • De acord! Te referi probabil la modelul DT Swiss XRC 100 Race, care cantareste 1170 de grame. Insa este un model special pentru XC Race si beneficiaza de componente din carbon. Cursa este cu 20 de mm mai mica decat cea a modelului 32 F. Probabil cei de la Fox au comparat cu modelele de furci care beneficiaza de aceeasi cursa/constructie cand au afirmat ca este cea mai usoara dintre toate modelele existente in clipa aceasta pe piata.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − 7 =