Acum citesti
Trusa de bicicleta din materiale reciclate

Imaginatia unor producatori de accesorii pentru biciclete pare sa nu cunoasca limite. Incadranu-se perfect in trendul actual eco, cei de la ReCycling Products au dat nastere unei truse pentru stocarea accesoriilor pentru bicicleta, realizata dintr-o anvelopa veche de bicicleta. Reciciclata, asa cum o spune si numele.

Portiunea taiata din anvelopa veche si transformata intr-o mica trusa, este inchisa cu ajutorul unei camere vechi si intregita de un fermoar legat la un venit vechi de bicicleta, astfel incat sa poata fi inchis si deschis cu usurinta. Ideea dateaza din 2004 si i-a venit celui din cauza in momentul in care a trebuit sa-si confectioneze singur o trusa, datorita faptului ca pe cea veche o pierduse.
Mai bine de 4 ani, pina in 2008 a folosit-o zi de zi in escapadele cu bicicleta, astfel incat conceptul si-a incheiat activitatea odata cu colaborarea cu designerul de moda Caro Herzberg, facand primii pasi spre productia de serie.

De aici s-a urmarit reproiectarea si lansarea produsului pentru publicul larg, iar denumirea de „ReCycling Products” a venit ca o intregire fireasca a acestui produs. Momentan, acesta este singurul produs reciclat din gama, dar producatorul ne promite ca vor urma mult mai multe idei de produse cat se poate de originale.

Trusa pentru scule reciclata, in care incape chiar si o pompa de mici dimensiuni, este disponibila pe site-ul ReCycling Products la pretul de aproximativ 25 de euro.

via | ReCyclcing Products

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 1 =