Acum citesti
Șei pentru All-Mountain: WTB Volt

Peste 30 de ani petrecuți în domeniul mountain bike-ului nu au rămas fără ecou în cadrul companiei WTB care scoate la lumină o linie de șei pentru All Mountain, Volt. Acestea înglobează caracteristici performante ale celor două aspecte vitale pentru AM, adică performanța și confortul.

Linia Volt a fost dezvoltată împreună cu unul din pionierii mountain bike-ului, Mark Slate, asistat de rideri profesioniști precum Mark Weir și Jason Moeschler. Șeile au o formă denumită de producător “coadă de balenă”, adică partea din spate este înălțată față de vârf pentru a oferi pârghie în situațiile necesre, precum urcările, dar și pentru a face bicicleta mai ușor de controlat. Șeile Volt au mai beneficiat și de tehnologiile proprii WTB, Love Channel și Comfort Zone, care asigură un nivel de confort sporit.

Linia Volt va cuprinde 4 modele: Race, Pro, Team și SLT, prima cu șine CrMo, iar celelalte cu șine de titan. SLT este vârful liniei și cântarește 220 de grame, ceea ce o recomandă și unor discipline precum cross-country ori șoseaua.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 3 =