Acum citesti
Şei minimaliste de la Infinity

infinity-saddle-n-l-series-saddles-3-600x340Şeile Infinity, chiar dacă nu sunt cele mai ciudate de pe piaţă, au un aspect interesant, ele fiind asemănătoare cu o şa normală ca şi formă dar au lipsă centrul acesteia.

După ce au fost lansate cu succes pe Kickstarter, la ora actuală există două modele: modelul N, care este tăiat complet şi modelul L, ceva mai normal ca aspect.

PressureThermographyIdeea în spatele acestui design interesant este de a elibera de presiune oasele pelvisului, greutatea fiind apoi distribuită mai uniform şi cu mai puţine puncte de presiune. Infinity promite că şeile lor oferă confort fără o perioadă de rodaj şi o şa flexibilă care se adaptează la toate configuraţiile de corp, greutatea fiind destul de mică.

Modelul cel mai minimalist N este şi cel mai ieftin, la preţul de 170 USD. Compania oferă o garanţie de retur de 30 de zile pentru cei care nu sunt mulţumiţi de confort şi performanţă. Greutatea este de 210 g, şinele sunt din oţel, fiind disponibile negre, aurii, cromate sau în culoarea cuprului iar şezutul este confecţionat din nylon modelat.

infinity-saddle-n-l-series-saddles-4-e1449806704658-600x312Având aceiaşi formă, modelul L are orificiul acoperit cu un strat subţire de material care adaugă puţină amortizare. Este perfectă şi pentru cei ce nu se pot obişnui cu aspectul ciudat al modelului N. Culorile diferite de şine sunt disponibile şi la modelul L, acesta fiind disponibil şi cu şezutul colorat în maro, negru, alb, roşu sau albastru. Preţul este de 240 USD. Există o ofertă de Crăciun cu o reducere de 25 USD cu codul XMAS25 până la finalul anului.

Şeile se pot cumpăra de pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − 2 =