Acum citesti
Scurra Hard Enduro revine cu versiunea 2.0

Scurra-Hard-Enduro-2-preview-mountain-bikeÎn 2013 bicicleta Scurra Hard Enduro a făcut senzație la Interbike, cu suspensia ei Trelever la care amortizorul față este amplasat pe cadru lângă cel din spate. Scurra a lansat acum imagini cu versiunea 2.0, reproiectată și se pare îmbunătățită, care sunt șansă să fie disponibilă cât de curând pentru cumpărare.

Modelul Scurra folosește o suspensie ciudată care ar trebui să salveze 15% din efortul depus de ciclist. Bicicleta originală avea roți de 29 și suspensie de 180 mm, dar versiunea 2.0 pare din imagini că ar avea roată de 27.5 pe spate și de 29 pe față!

SONY DSC

scurra-hard-enduro-2

Se pot observa diferențele în proiectarea suspensiei între modelul vechi din imaginea de sus și cel nou de jos. Furca Trelever a fost practic inversată, etrierul de frână fiind acum în față. Suspensia spate a primit și ea un braț inferior nou care pornește din fața monoblocului. În continuare sunt folosite două amortizoare pe cadru pentru cele două suspensii.

Nu au fost oferite detalii suplimentare, exceptând faptul că va exista curând o campanie de strângere de fonduri online pentru lansarea în producție. Primul model a fost foarte greu, să sperăm că acesta e mai ușor!

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × one =