Acum citesti
Scott la Eurobike 2009

noutati_eurobike

Scott nu s-a dezmintit la Eurobike 2009 si si-a adus toata flota de biciclete, amplasate pe un stand mare. De la cursiere la biciclete de oras si de la biciclete de Corss Country, pina la biciclete de Downhill, toate au putut fi admirate intr-un decor original. Mai ales ca bicicletele destinate sporturilor extreme s-au bucurat de un fundal multicolor, care sa acompanieze noul paintwork al noilor modele, la fel de multicolore.

Scott s-a laudat cu lansarea mai multor modele noi pentru 2010. Daca unele dintre acestea au suferit doar face-lift-uri sau imbunatatiri, modelul Voltage FR este o bicicleta complet nou dezvoltata, pozitionat in gama intre Ransom si Galbler. Targetul acestei biciclete sunt riderii tineri, care o vor folosi predominant in Bikepark-uri, de aceea producatorul a declarat ca preturile vor corespunde cu targetul, adica vor fi cat de jos posibil pozitionate.

O alta noutate de la Scott este sistemul Twin-Lock, care acum va fi disponibil pentru toate modelele full suspension cu Traction Control. Acesta se traduce printr-o maneta instalata pe ghidon, care blocheaza instant cursa furcii sau amortizorului spate, riderul reusind sa-si transforme full suspension-ul intr-o bicicleta rigida in doar cateva fractiuni de secunda. Acesta functioneaza cu majoritatea furcilor ce beneficiaza de functia lock-out, precum Fox, DT Swiss sau Rock Shox. Instalarea se poate face si ulterior pe modelele full suspension, deci poate fi privita si ca o optionala ulterioara.

In rest, pentru unele modele de Cross Country, Scott a implementat deja gama SRAM XX, pentru a mai scadea din greutatea totala a acestora si pentru a oferi produse cu performante de top.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 4 =