Acum citesti
Scor 4060 LTD Ohlins în ediție limitată

Dacă vrei un cadru Scor pe care să-l mai aibă doar 100 de oameni împrăștiați pe tot globul, această oportunitate este iată, de neratat. Producătorul elvețian Scor a anunțat lansarea unei ediții limitate a cadrului 4060, un cadru care va constitui baza pentru următoarea ta bicicletă de enduro și va fi dotat cu suspensii de 170/160mm. Am menționat și cursa furcii căci și aceasta este inclusă în pachet. De principiu, trebuie să știi că Scor este o marcă nouă, axată pe biciclete de All-Mountain și Enduro, acestea fiind orientate mai mult către distracție decât către trasee foarte dificile.

Ambele amortizoare sunt prevăzute cu arc, iar asta de duce cu gândul că viitoare bicicletă va suporta suficiente abuzuri. Cadrul este construit din carbon și este disponibil în dimensiunile S, M, L și XL, pentru un preț de 4.699 de euro. E drept, nu e chiar un chilipir.

Însă, pentru această sumă, vei primi tot ce-ți este necesar pentru o bicicletă foarte stabilă, care în plus, este vopsită în clasicul gri Land Rover, numindu-se de altfel chiar Defender Grey. Geometria nu a suferit modificări, oferind un reach între 435 și 515mm, în funcție de dimensiunea cadrului și un chainstay cu o lungime de 432mm, alături de un headtube amplasat foarte convenabil la 63.8 grade.

Cadrul poate fi comandat online, pe site-ul Scor-mtb.com.

via Scor

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + 1 =