Acum citesti
Școala de Rideri – Tazz și The Social Incubator vin în sprijinul tinerilor vulnerabili

Tocmai s-a lansat Școala de Rideri, un program social prin care tinerii din sistemul de protecție a copilului se pot angaja ca rideri Tazz. Inițiatorii școlii, Tazz și The Social Incubator, vor să sprijine acești tineri nevoiți să înfrunte viața de adult la ieșirea din sistemul de protecție socială. Știm cât de greu este să îți găsești primul job așa că, la Școala de Rideri, tinerii se bucură de traininguri și beneficii, dar și de un prim job.


Pentru cei care vor să livreze pe bicicletă, Tazz le oferă tot ce au nevoie pentru primul job – bicicletă, smartphone și echipament complet Tazz – cască de protecție, geantă, geacă, tricou, șapcă, dar și cursuri de conducere preventivă a bicicletei.

Faza 1 a Școlii de Rideri Peste 30 de tineri din București, cu vârste între 17 și 26 de ani, participă deja la ateliere de autocunoaștere, planificare carieră și educație financiară, alături de consilierii ATSI. Aici învață mai multe despre ce le place să facă și cum să își găsească primul loc de muncă.

Faza 2 a Școlii de Rideri

Cei care vor să fie rideri fac cunoștință cu membrii echipei Tazz, care le susțin traininguri de comunicare, comportament în food delivery și de utilizare a aplicației. Apoi, se vor urca pe bicicletă și vor ieși pe teren cu top rideri Tazz, pentru a livra împreună o comandă. În plus, tinerii interesați vor fi susținuți cu
tot ce au nevoie pentru a se angaja ca rideri Tazz.

Prin Școala de Rideri, platforma locală de livrare Tazz și Asociația The Social Incubator ajută tinerii vulnerabili să devină adulți responsabili prin pregătirea pentru primul lor loc de muncă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − 8 =