Acum citesti
Schindelhauer ThinBike se pliază… cât e necesar

Schindelhauer_ThinBike_compact-city-bike_white-urban-600x340Schindelhauer Bikes a scos pe piaţă modelul ThinBike, o bicicletă care are menirea să facă viaţa ciclistului de oraş ceva mai simplă. Este o bicicletă compactă de oraş care acasă se poate stoca în locuri foarte înguste, fără prea mare deranj…

Schindelhauer_ThinBike_compact-city-bike_folded-whiteThinBike foloseşte un sistem de pliere a pipei şi pedalelor, reducând astfel spaţiul necesar stocării la jumătate. Astfel, bicicleta poate fi păstrată fără prea mare deranj pe hol sau după birou la serviciu fără a fi nevoit să te agăţi de pedale sau de ghidon de fiecare dată când treci pe lângă ea.

Schindelhauer_ThinBike_compact-city-bike_folding-stemSchindelhauer_ThinBike_compact-city-bike_wellgo-folding-pedalBicicleta are roţi ceva mai mici decât standardul, acestea fiind de 24 inch, ele oferind o manevrabilitate foarte bună dar având şi o capacitate de trecere peste obstacole suficientă. Bicicleta vine cu anvelope Schwalbe Kojak de 40 mm, o frână pe disc Tektro Lyra în faţă şi una în butuc pe spate.

Schindelhauer_ThinBike_compact-city-bike_gates-belt-drivePentru transmisie este folosită o curea Gates care antrenează un butuc SRAM Automatix cu două viteze foarte fiabil. Furca spate este adaptată pentru single-speed. O lumină de spate este inregrată în tija de şa iar în levierul de frână din stânga este integrat un claxon.

ThinBike are o mărime unică şi este disponibilă albă sau neagră. Modelul 2015 mai există la vânzare în număr limitat la doar 1200 euro, modelul din 2016 care va fi disponibil din 1 Martie având specificaţii aproape identice, doar rapoartele de transmisie fiind ceva mai mici şi roţile ceva mai rezistente. Preţul va fi de 1300 Euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 5 =