Acum citesti
Schimbătorul spate original SRAM Red eTap pentru 11 pinioane a primit elemente de la noul AXS

Cei care au pe bicicletă prima generație de componente SRAM Red eTap wireless au acum ocazia să facă un upgrade la schimbătorul din spate, beneficiind de o rutare mai bună a lanțului.

SRAM a lansat fără prea multă publicitate un nou schimbător spate eTap pentru grupul lor original wireless care primește cele mai importante caracteristici ale versiunii noi AXS. Noul schimbător însă e compatibil doar cu vechiul grup cu 11 pinioane. Astfel se poate obține aspectul noilor componente AXS pentru 12 pinioane, dar noul schimbător funcționează doar cu vechile manete eTap pentru 11 pinioane.

SRAM spune că a făcut acest nou schimbător pentru că avea sens să implementeze noile tehnologii și elemente de design, lucru binevenit pentru cei ce au transmisia anterioară și ar dori o schimbare dar nu completă.

Motorul intern responsabil cu schimbarea e mai rapid și mai precis, primind și rulmenții ceramici X-Sync. Dar cel mai importan e că primește ambreiajul hidraulic Orbit pentru braț care funcținează perfect pe noul model AXS.

Trebuie precizat că deși noul schimbător a primit multe dintre caracteristicile noului AXS, acesta nu va funcționa cu restul componentelor AXS și nici cu aplicația de smartphone AXS, fiind utilizabil doar în vechiul sistem eTap.

Schimbătorul e compatibil cu pinioane de până la 32t în versiunea cu patină medie, fiind disponibilă și o versiune cu patina scurtă. Prețul începe de la 593 Euro fiind deja disponibil.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + eight =