Acum citesti
Muc-Off deviază de la produsele lor normale şi lansează patina de contratimp LOPS

Cunoscută exclusiv pentru produsele de întreţinere a bicicletelor şi motocicletelor, Muc-Off se lansează într-un nou domeniu, foarte competitiv, mai precis piese performante de upgrade pentru bicicletă. Creeată special pentru Mikel Landa, căpitanul echipei Bahrain McLaren de anul acesta de la Turul Franţei, noua patină de tip „oversize” de la Muc-Off a fost creeată ca parte a „Proiectului Landa”, scopul fiind dezvoltarea unui sistem „oversize” de scripeţi care să funcţioneze ireproşabil împreună cu cel mai rapid lubrifiant de la Muc-Off.

Mikel Landa este un câştigător de etape Grand Tour, considerat a fi şi unul dintre cei mai buni căţărători din lume.

Despre LOPS, Muc-Off spune că este un sistem de scripeţi „oversized” dezvoltat împreună cu McLaren. Testele comparative au confirmat că această patină este cea mai uşoară şi mai rigidă dintre patinele celorlalţi competitori pe această nişă.

Corpul este din titan, iar scripeţii – 13T cel de sus şi 19T cel de jos, sunt fabricaţi din aluminiu de nivel aerospaţial. Finisajul scripeţilor a fost făcut printr-o metoda care oferă frecare de trei ori mai mică comparativ cu scripeţii din aluminiu eloxat.

Şi rulmenţii au fost fabricaţi prin tehnici de nivel aerospaţial. Mărimea rulmentului a fost optimizată să se potrivească cu numărul de elemente care se rotesc. Elementele interne din ceramică sunt unse cu un lubrificant sintetic special cu hidrocarburi pentru a reduce şi mai mult frecarea. De asemenea tehnica folosită permite toleranţe extrem de mici radiale şi axiale, necesare la schimbarea extrerm de precisă a vitezelor.

Patina Muc-Off LOPS este gândită special pentru cursierele de contratimp şi probele de contratimp individial, iar din acest motiv este folosit un nivel minimalist de protecţie la praf, care şi acesta, în mod normal, ar fi generat frecare crescută. Pentru a contracara contaminarea cu praf, este folosit noul lubrifiant „minune” Muc-Off în combinaţie cu tratamentul special al lanţului. Toate acestea pentru a-i oferi lui Mikel Landa orice avantaj posibil la proba de contratimp individual în etapa 20 din Turul Franţei 2020.

LE – Mikel Landa a terminat etapa 20 pe locul 14.

Noua patină întinzătoare pentru schimbătorul spate Muc-Off LOPS nu este încă disponibilă la vânzare însă pe site-ul Muc-Off te poţi înregistra dacă te interesează să o cumperi pe viitor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + seventeen =