Acum citesti
Scapin se alătură ofensivei 27.5 inchi cu 3 modele

După toate prognozele, anul viitor va fi unul de grație pentru mountain bike-urile cu roți de 27,5 inchi. Vestea nu i-a lăsat reci pe marii producători de biciclete care s-au pregătit meticulos pentru 2013 cu tot soiul de modele, iar Scapin face parte din această tabără.

Primul pe listă este Morgan (foto sus), un full-suspension de carbon, al cărui cadru cântărește 1.985 de grame. Cablurile schimbătoarelor trec prin interiorul cadrului, pe când cele prin care trec lichide sunt poziționate în exteriorul acestuia. Axul pentru prinderea roții de spate este de 12 x 142mm și dropout-urile și alte câteva componente sunt fabricate din aluminiu anodizat dându-li-se culoare roșie. Amortizorul de spate prezintă o ușoară tentativă de camuflare sub top tube, care are o formă aparte, rolul acestuia putând fi jucat de Rock Shox sau Fox Float. Cât privește restul echipării, Morgan este dotată cu Shimano XTR și roți Stans Notubes ZTR Crest 650B.

Următorul pe listă este Hektor. Hardtail-ul reprezintă dovada suplimentară că Scapin joacă în 2013 pe cartea 27,5 inchi. Cadrul de carbon care cântărește 1.120 de grame și este ușor curbat, echiparea cu suspensii Rock Shox sau Fox Float, piese Ritchey WCS sau seturi Shimano ori SRAM asezonate cu piese FSA este propunerea firmei italienești prin care vor să câștige mai multă notorietate.

Ultimul pe listă este Novak, cel mai accesibil model din gama Scapin 27,5 inchi. Beneficiază de un cadru de aluminiu 6061 a cărui greutate indică 1.850 de grame, dar echiparea nu este una standard, aceasta variind de la configurații similare lui Hektor până la piese low-end.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × two =