Acum citesti
Saracen Myst 2011


Saracen, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața din Marea Britanie (și nu numai) a prezentat noua bicicletă pentru downhill, botezată Myst. Nu forma, funcția sau echiparea o fac specială, ci prețul. Pentru că Myst se vrea a fi o veritabilă bicicletă dedicată celor care iubesc coborârile dificile dar pe care să și-o poată permită cât mai mulți pasionați ai genului.



Saracen a ținut la aspectul simplu al acestei biciclete. De aceea, doar cele două elemente ale sistemului de amortizare sunt vopsite în roșu, bascula și triunghiul anterior al cadrului fiind albe. Pentru completare, s-a apelat la o furcă Rock Shox Boxxer tot roșie.


Pivoții beneficiază de rulmenți de 37 mm iar cei pentru basculă măsoară 28 de mm în diametru. Gâtul cadrului este conic iar pentru prinderea roții spate, Saracen a apelat la un ax 150×12 mm.


Schimbătorul de pinioane este împrumutat din gama dedicată cursierelor, fiind un Shimano Sora. Pentru a menține costul scăzut, acționarea schimbătorului se face cu un shifter Shimano Alivio. Producătorul englez însă punctează acolo unde necesar și livrează noul Myst cu frâne Qad Deuce cu discuri de 203 mm.


Informații complete despre această bicicletă, oferită pentru 2.600 de euro, pe saracen.co.uk.


via Saracen


Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 2 =