Acum citesti
Noul Santa Cruz 29er


În ultima perioadă au circulat diverse fotografii spion cu un Santa Cruz care se anunța a fi primul 29er al renumitului producător american. Iată că faza de proiect s-a închieat iar Santa Cruz a publicat primele fotografii oficiale ale noii biciclete, concepută pentru Cross Country.



Cu un cadru realizat din carbon și cu componente top level, noul Santa Cruz Highball Carbon 29er pășește destul de târziu în segmentul bicicletelor de munte cu roți mari. Urmând zicala „mai bine mai târziu decât niciodată”, aceștia propun o bicicletă dotată excelent cu o realizare tehnică de excepție.


Cadrul de doar 1.11 kg nu este cel mai ușor din lume, fiind devansat de Scott 949, însă rigiditatea promite a fi peste concurență, ceea ce-l face perfect pentru concursurile de XC Racing. Zonele care contribuie la o flexare minimă a cadrului sunt headtube-ul conic, zona Bottom Bracket-ului dar și urechile sau prinderea pentru frâna pe disc, ambele fiind încastrate în cadru. În plus, bascula este ceva mai scurt decât la cadrele oferite de concurență pentru a spori controlul pe traseu.


Costul noului Santa Cruz Highball Carbon 29er este de 1.350 de euro pentru cadru sau 2.200 de euro pentru bicicleta completă. Cadrul va fi disponibil în 4 mărimi distincte: M, L, XL și XXL.



Detalii complete vor urma pe santacruzbikes.com.


via Santa Cruz


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + nineteen =