Acum citesti
Santa Cruz Highball 29er supercolorat

Cei care au un fetiș pentru bicicletele colorate, s-ar putea să aibă un orgasm puternic doar privind fotografiile cu acest Santa Cruz Highball 29er, personalizat de posesor până la extrem. Pentru că noi nu am judecat niciodată aici pe site aspectul unei biciclete sau paleta coloristică, nu ne rămâne decât să vă înșirui câteva din dotările de excepție ale bicicletei.

Chiar așa, sincer nu știu cu ce să încep. Și poate că furca 32 Talas 29 de 120mm ar fi un debut banal. Îmi rămâne deci să încep cu frânele, Hope Tech3 E4, o operă de artă în ediție limitată. Și să continui cu ghidonul și pipa de la Race Face, modelele Next Carbon de 725mm, respectiv Turbine, de 90mm. Transmisia provine integral de la Shimano XT, cu foaie Hope T-rex cu 40 de dinți și lanț X10 SL auriu.

Mai mult, jantele provin de la Stan’s NoTubes, modelul Crest ZTR29, iar butucii cei roșii de la Hope, modelul Pro2 Evo. Greutatea totală a bicicletei este de 10.7 kg, prețul complet irelevant căci la aflarea lui unii s-ar putea simți iritați, iar aspectul, cât se poate de pestriț, fără a leza totuși retina.

via Vital

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × five =