Acum citesti
Salsa a lansat gravel bike-ul pentru copii Journeyman 24

Alături de modelele lor mari cu roți 700c și 650b, Salsa a lansat gravel bike-ul pentru copii Journeyman 24, cu un cadru mic dar plin de elemente interesante. Construit pentru roți de 24, acesta are prinderi pentru tot felul de accesorii și vine echipat cu piese de top: frâne pe disc și o transmisie 1x wide range. Tot pachetul costă doar 899$

Journeyman 24 e construit pe un cadru și o furcă din aluminiu ușor, construte pentru stabilitate și manevrabilitate. Asta înseamnă chainstay-uri ceva mai lungi, înălțime mică și o echilibrare a greutății mai în spate. Bicicleta e proiectată pentru utilizatori cu înălțimea între 139-158 cm.

Salsa a adăugat o prindere pentru un bidon normal în triunghiul principal. Mai există o prindere de bidon și sub cadru, dar prezența unui bidon aici scade mult garda la sol.

Furca are prinderi de accesorii identice ca înainte iar prinderea de portbagaje între stay-uri și dropout-uri deschide posibilitatea de bikepacking.

Rutarea internă a cablului schimbătorului spate și a furtunului frânei spate dau un aspect curat și modern, iar spațiul e suficient pentru anvelope 2.0. Frânele sunt Promax mecanice pe disc, angrenajul este Samox de 152 mm iar acesta are o foaie de 36t cu chainguide integrat.

Bicicleta e echipată cu transmisia Microshift Advent pe 9 pinioane și include o casetă de 11-42t și schimbătorul, cu manete de schimbare pe cele de frână. Roțile sunt WTB/Novatec echipate cu anvelope Terravail Sparwood 24×2.85. Bicicleta are chiar și un ghidon Salsa Cowbell de 38 cm.

Greutatea anunțată pentru bicicleta completă este de 10.43 kg iar prețul e de 899$, mărimea fiind unică iar culorile disponibile fiind Teal și Red. Bicicleta va fi disponibilă la distribuitorii Salsa începând cu noiembrie 2020.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikeurumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 4 =