Acum citesti
Safari cu bicicleta în Namibia

Când ajungi în acel punct al vieții și realizezi că le-ai făcut pe toate, cu siguranță vei căuta un alt tip de aventură. Poate chiar o aventură în adevăratul sens al cuvântului. Și atunci îți vine în minte: Namibia! Cum de nu m-am gândit la Namibia până acum?

namibia_6

H&I Adventures vor organiza anul acesta, în luna septmebrie (sau Aprilie 2015), un nou tur către Namibia. 12 zile vei pedala prin peisajele care nu par a avea sfârșit, vei întâlni oameni primitori și animale sălbatice fascinante și cu siguranță vei putea admira apusuri cum rar ți-a fost dat să vezi. Printre destinații sunt incluse Windhoek, Swakopmund, Etosha National Par și Sossuville, pe care le vei putea admira de pe bicicletă, la picior sau dintr-un Land Rover.

Mâncare este de asemenea deosebită, la fel ca și cățărarea pe cea mai înaltă dună de nisip din lume, Big Daddy. Turul va fi organizat între 23 septembrie și 4 octombrie 2014 și între 4-15 aprilie 2015. Pentru rezervări sau informații detaliate, aceesează pagina organizatorului, aici.

via Mountainbikeworldwide.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 3 =