Acum citesti
Șa SqLab 611 în ediție limitată

SQlab este deja renumit pentru produsele sale de top, ergonomice. Fie că este vorba de șei sau de manșoane, cei de la SQlab au o soluție pentru fiecare dintre voi, mai ales că aceste produse se livrează după ce dealer-ul va culege specificațiile tale anatomice.

sqlab-hansrey

Șaua de față, 611 TiTube, este un model de vârf, mai lung pentru a oferi un stil de pedalat cât mai activ. Ambele părți laterale ale șeii flexează, astfel încât atunci când pedalezi să ofere cât mai mult confort. Mai mult decât atât, șaua cântărește doar 270 de grame și este disponibilă în 3 dimensiuni distincte.

Fanii legendei numite Hans Rey pot achiziționa acum acest model într-o ediție specială. Deosebite sunt culoarile, căci majoritatea produselor de la SQlab sunt destul de sobre. Acest model va putea fi achiziționat pentru 160 de euro și ulterior, dacă dorești să asortezi treburile, vei putea achiziționa și o pereche de manșoane de ghidon oferite în aceleași culori.

mansoane-sqlab-hansrey

Dacă aceste culori nu te inspiră, mai ai la dispoziție ediția Tim Commerford (basitul de la Rage Against the Machine și el de altfel, un mare padionat de biciclete). Aceasta va avea același preț și va fi oferită în culoarea neagră (cu alb), cu semnătura celui în cauză, în trei lățimi distincte: 13, 14 și 15 cm. Greutatea promite a nu depăși 275 de grame.sa-sq-lab-editie

Importator în România: saua.ro.

via SQlab

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − nineteen =