Acum citesti
S-Track, noile pedale Look pentru mountain bike

Firma care a inventat pedalele automate în anii 80 nu s-a oprit din inovare. Look are o gamă de pedale pentru toate disciplinele și pentru toate buzunarele, oferind și o calitate greu contestabilă. Cel mai nou venit în familia Look se numește S-Track și prin aceste pedale producătorul francez speră să vină în întâmpinarea tuturor mountain bikerilor.

S-Track sunt niște pedale concepute cu gândul la all-mountain și enduro, dar acest fapt nu le limitează utilizarea. Suprafața de contact a plăcuței cu pedala nu este foarte mare, însă conform producătorului oferă o stabilitate mare, necesară în timpul trecerii diferitelor obstacole de pe off-road. De asemenea, prinderea piciorului se va putea realiza în toate condițiile mulțumită arcului în formă de S, după care a fost denumit și produsul, care creează tensiunea necesară.

S-Track va fi disponibil în 3 versiuni: S-Track, S-Race Track și S-Track Carbon IT, care vor acoperi segmentele recreaționale, dar și de performanță, vor avea greutăți cuprinse între 320 și 280 de grame (cu tot cu plăcuțe și șuruburi) și al căror preț va porni de la circa 60 de euro și se va opri la 250 de euro. În plus, toate vor avea o garanție de 2 ani de zile.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × one =