Acum citesti
Rutierii români participă în acest weekend la Campionatele Balcanice de Ciclism

Primul test serios al acestui sezon pentru echipa națională de șosea se află în Serbia, acolo unde vor avea loc Campionatele Balcanice de Ciclism 2013. Rutierii românii se vor alinia la start în cele două probe, cea în linie și cea de contratimp.

echipa_romania_ciclism

Lotul care a făcut deplasarea în Serbia este alcătuit din 6 sportivi: Eduard Grosu, Zoltan Sipos, Arpad Csilip, Lazar Nandor, Arnold Lukacs și Sebestyen Szabolcs, aceștia fiind coordonați de către antrenorul Viorel Grosu. Delegația României este completată și condusă de către Michele Manganiello, vicepreședinte al Federației Române de Ciclism, care va reprezenta forul și la reuniunea Uniunii Cicliste Balcanice (BCU) ce are loc tot în aceste zile în Serbia.

Cursa în linie este programată pentru sâmbătă, 11 mai, și măsoară 140 de kilometri, urmând să plece din Belgrad la ora locală 14 și să sosească în localitatea Čačak. Cât privește ambițiile echipei naționale, lotul condus de Viorel Grosu pornește cu un obiectiv ambițios, acela de a cuceri o medalie în această probă. În ziua următoare va avea loc cursa de contratimp individual, ce se desfășoară în orașul Kraljevo și va avea o lungime de 25,9 kilometri.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 16 =