Acum citesti
Rotor lansează 2INpower cu powermetru dublu

Rotor-2INpower_dual-side-power-meter-crankset_driveside-with-Q-rings-600x4502INpower se pronunță ”twin power” și este un nou angrenaj de la Rotor care are inclus powermetru dublu, pe ambele brațe, oferind posibilitatea de a măsura puterea separat pe fiecare picior.

Acesta este o evoluție a modelului INpower care măsura puterea doar pe brațul stâng, la acest model fiind adăugat doi senzori și pe brațul drept. Puterea de pe brațul stâng este măsurată de patru senzori integrați în axul angrenajului. Faptul că puterea se măsoară diferit la cele două brațe a fost o provocare tehnică pentru cei de la Rotor, dar aceștia au reușit să găsească o metodă de a echilibra rezultatele și de a oferi măsurători corecte pentru ambele picioare.

Rotor-2INpower_dual-side-power-meter-crankset_non-driveside-with-Q-rings-600x3672INpower transmite pe ANT+ informații despre putere, cadență, echilibrul între picioare, eficiența cuplului și constanța pedalatului pentru fiecare picior. Datele pot fi analizate independent pentru fiecare picior prin intermediul aplicațiilor Optimum Chainring Angle (OCA) și TOR QUE 360.

Rotor-2INpower_dual-side-power-meter-crankset_driveside-600x386Altă noutate este compatibilitatea 2INpower și cu standardul Bluetooth Smart, ceea ce îl face să funcționeze cu o gamă mai largă de computere și aplicații de smartphone. Dispozitivul este dotat cu acumulator integrat, modelul anterior fiind alimentat cu baterii CR2032. Angrenajul va avea ax de 30 mm și va fi disponibl doar cu BCD de 110 mm și cu lungimea brațelor de 165, 170, 172.5 și 175 mm. Factorul Q este de 148 mm, greutatea fiind de 645 g pentru modelul cu brațe de 172.5 mm. Produsul va fi disponibil începând cu luna aprilie, la prețul de 1500 Euro.

Mai multe informații puteți afla pe site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − 11 =