Acum citesti
Roți SUNringle pentru 29er, dar și pentru mountain bike-urile clasice

SUNringle iese la rampă cu două noi modele de roți atât pentru 29er-e, cât și pentru mountain bike-urile cărora li se potrivesc roțile de 26 de inch. Black Flag Pro SL și Charger Pro SL se numesc cele două seturi și compania producătoare le prezintă ca fiind printre cele mai performante perechi pe care le are în gamă.

Jantele sunt fabricate, în ambele cazuri, dintr-un aliaj de aluminiu mai dur și au un profil mai înalt decât modelele anterioare. Astfel, mai puțin material este folosit, fără a afecta rezistența lor și rigiditatea laterală este și aceasta potențată prin pereții laterali mai mari. Diferența dintre Black Flag și Charger se află în lățimea jantelor, primul model având această valoare de 23mm, iar celălalt de 27mm. De aici decurg și recomandările de folosire a acestor roți, Black Flag fiind mai degrabă potrivit XC-ului, pe când Charger se pretează mai mult pentru all-mountain.

Și în ceea ce privește butucii, lucrurile au fost îmbunătățite, în principal prin cele câteva grame în minus, dar și prin mecanismul care permite o angrenare mult mai rapidă a acestora. Spițele folosite pentru amândouă modelele sunt aplatizate, ceea ce contribuie în mod pozitiv la rigiditatea roților.

Legat de disponibilitate, atât Black Flag Pro SL, cât și Charger Pro SL au versiuni pentru 29er și pentru mountain bike-uri clasice, cu roți de 26 de inch. Cel mai ușor model este Charger pentru 26” care cântărește 1.550 de grame.

Via SUNringle

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − four =