Acum citesti
Cheetah Bikes: modele noi pentru 2012

Cheetah Bikes a revizuit gama de biciclete de munte pentru 2012, operând modificări asupra modelelor de All Mountain, Enduro sau Cross Country.

Nici bicicletele pentru fete nu au scăpat de noile modificări și printre altele, un nou model full suspension a fost lansat pe piață: Lady Spirit, cu suspensii de 140 mm, o bicicletă adresate femeilor ambițioase, așa cum declară producătorul. Bicicleta este echipată cu componente Rock Shox, Truvativ și Sram iar în funcție de echipare, greutatea medie este de 11 kg.

Modelele pentru All Mountain Joat și 4Stroker beneficiază acum de o cursă nouă, de 160 mm (Joat) respectiv 150 mm (4Stroker). Hardtail-ul For Pleasure a primit extra pentru 2012 un headtube oversize, de 1.5′.

Modelul de All Mountain, denumit Mountain Spirit AM are acum un unghi al headtube-ului mai restrâns, de 67 de grade, sporindu-i acesteia manevrabilitatea. Modelul de Enduro, Mountain Spirit beneficiază de asemenea de un unghi mai mic pentru headtube, micșorat de la 66 la 65 de grade dar și un unghi al seat-tube-ului modifcat, de la 72.5 la 73 de grade. Aceste modificări asupra geometriei au menirea de a spori controlul acestor modele pe traseele de munte.

Pentru Freeride, cei de la Ceetah bikes propun noul Ignition. Pentru mai multe detalii despre întreaga gamă, aceesează site-ul Ceetah.de.

via Ceetah

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 10 =