Acum citesti
Rom-eurotrade : ziua a 2a

Astazi, 28 Noiembrie, au continuat prezentarile produselor comercializate de Rom-eurotrade. Pe langa unele prezentari tehnice ale produselor Shimano, am luat contact si cu noile casti 2011 de la Bell cat si cu noile biciclete pliabile Oyama.


Bell se face remarcat prin prezenta editiei Jimbo Phillips, disponibila pentru anumite modele din gama dar si prin lansarea castii pentru downhill, Sanction, un full face de doar 990 de grame.


Prezentarea a continuat cu noile produse Shimano OTC, gama ce include : lubrifianti, degresanti, vaselina, anti-blocanti sau detergenti pentru bicicleta. Pentru 2011, toate produsele OTC oferite de Shimano sunt prietenoase cu mediul si nu utilizeaza gaze inflamabile.


In final a avut loc un workshop axat pe depanarea butucilor Nexus, unii dintre cei mai durabili butuci pentru bicicletele de oras si un curs de aerisire a noilor frane hidraulice de la Shimano.


Dorim sa multumim pe aceasta cale reprezentantilor Rom-eurotrade pentru invitatie dar si sa va marturisim faptul ca am asistat la doua zile de prezentari excelent puse la punct.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 2 =