Acum citesti
Noua sectiune de anunturi

Vinzi sau vrei sa cumperi o bicicleta second hand? Fie ca este vorba de o bicicleta sau de componente si accesorii pentru biciclete, Freerider iti pune acum la dispozitie o noua sectiune de anunturi prin intermediul unui nou site!


Stim cat de enervant este procesul de creare a unui cont, asa ca l-am redus la doar doua campuri. Iti poti crea un cont nou in cateva secunde, ca apoi sa poti urca rapid anuntul tau.


In plus de asta, iti punem la dispozitie multe facilitati : poti urca pina la 4 poze ale produsului, poti contacta vanzatorul direct din pagina anuntului, poti publica numarul de telefon doar optional, ai la dispozitie un panou de control prin intermediul caruia iti poti modifica oricand datele din site sau poti vedea „live” cate vizualizari a avut anuntul publicat de tine.


Am creat acest site de anunturi astfel incat sa fie cat mai usor de utilizat dar sa ofere in acelasi timp un acces complet la informatiile publicate de tine. Asadar, fie ca esti biciclist, magazin sau dealer de biciclete, te invitam pe noul site de anunturi! Mentionam ca sectiunea veche de anunturi din freerider.ro va mai ramane activa pina la data de 1 ianuarie 2011, dupa care toate anunturi biciclete vor fi sterse.


Anunturi biciclete.


Echipa Freerider


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 15 =