Acum citesti
RockShox anunță noile amortizoare pe sistem metric Deluxe și Super Deluxe

RockShox-Super-Deluxe_TrekRockShox anunță deja trecerea la sistemul metric pentru amortizoare, ceea ce schimbă cursele, lungimile și modul de prindere al acestora pe cadre, anunțând noile Deluxe și Super Deluxe. Acestea sunt bazate pe modelele populare Monarch și Monarch Plus și împrumută tehnologie de la Vivid.

Pe lângă trecerea la sistemul metric, RockShox a optimizat performanțele și integrarea în cadrul sistemelor de suspensie ale cadrelor, acest lucru incluzând câteva tipuri noi de prindere.

Cea mai importantă modificare a fost adusă bucșelor interne, care datorită noilor dimensiuni pot fi modificate reducând frecarea, ceea ce duce la un răspuns mai fin al suspensiei și o fiabilitate mai bună în timp.

RockShox-Super-Deluxe-RC3_rear-shock-600x400Deluxe și Super Deluxe împrumută și tehnologia Counter Measure de la linia Vivid, tehnologie care reduce forța inițială necesară pentru începerea compresiei, ducând la o funcționare mai fină. De asemenea, beneficiază și de tehnologia DebonAir, camere de aer mai sensibile la șocuri mici. Răspunsul amortizorului va putea fi modificat și prin adăugarea unor distanțiere.

RockShox-Deluxe_rear-shocks-models-600x400Deluxe va fi disponibil în patru versiuni: RT3, RL, RT și R, oferind tipurile clasice de reglaj, de la RT3 cu reglaj cu trei poziții Deschid/Pedalare/Blocat, în timp ce RL și RT primesc doar blocaj simplu iar R nu beneficiază de blocaj.

RockShox-Deluxe_rear-shocks-detailed-spec-600x360Super Deluxe primește doar versiunile RC3 și R. Pentru acest model RockShox și-au propus să obțină calitatea funcționării identice cu furca de succes Pike.

RockShox-Super-Deluxe_rear-shocks-detailed-spec-600x600Ambele modele de amortizor au fost dezvoltate împreună cu mai mulți producători de biciclete mari și vor apărea în vara lui 2016 pe modelele 2017 ale acestora.

Noile amortizoare vor fi plasate în gamă similar cu Monarch și Monarch Plus, dar datorită trecerii la sistemul metric acestea nu vor fi interschimbabile.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 3 =