Acum citesti
Revel Tirade, un hardtail construit din titan

Cel mai nou model din flota de biciclete a brand-ului Revel este un hardtail construit din titan cu forme care atrag orice privire. Acesta este noul Tirade.

Precum Why Cycles și Revel Ti, bicicleta Tirade este construită cu tuburi din titan 3/2,5 formate la rece și cu titan 6/4 în zona head-tube-ului, a BB-ului și a dropout-urilor.

În acest caz, dropout-urile UDH sunt culisante, prin urmare ai la dispoziție 17 mm pentru modificarea după bunul plac a chain-stay-ului. De asemenea, cu acest sistem convertirea transmisiei la single speed se poate executa foarte ușor.

Geometria bicicletei Tirade este una progresivă. Furca are o cursă de 140 mm, cadrul vine cu seat-tube-ul amplasat la 74 grade, un seat-tube care este foarte scurt pentru compatibilitatea cu o tija de șa hidraulică mai lungă.

Unghiul headtube-ului este este 64,7 grade, iar reach-ul pentru mărimea M a cadrului este de 467 mm.

Tirade va fi disponibil în cinci mărimi: S, M , L , XL și XXL. Mărimea XL și XXL vor avea seat-tube-ul amplsat la 75 grade, iar reach-ul în mărimea XXL va fi de 522 mm.

Cadrul cântărește 2,290 grame, rulează pe roți de 29 inch și cablurile sunt rutate intern pentru un aspect curat

Revel Tirade se prezintă la prețul de 4.790 euro cu transmisie SRAM GX Eagle, dar mai există și alte variante echipate cu Shimano XT, SRAM XO Eagle și SRAM XX Eagle care ajung la prețul de 8.844 euro. Revel oferă spre vânzare și cadrul separat la prețul de 2.302 euro.

Momentan modelele pot achiziționate prin pre-comandă.

Via Revel

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =