Acum citesti
Noua cască full-face foarte ușoară Limar Livigno

Brand-ul italian Limar, lansează casca full-face Livigno care promite sa te țină în siguranță pe traseele de downhill și enduro. Este foarte ușoară și aerisită, iar la nivel de protecție are certificările CE, CPSC și ASTM.

Limar Livigno – Detalii

Modelul Livigno face parte din colecția E_VOLUTION, colecție care include încă două caști open-face lansate anul trecut, Tonale și Etna. Limar iși dorește să pastreze căștile foarte confortabile dar și ușoare, prin urmare, noul model Livigno se încadrează în aceste standarde.

Livigno în mărimea M cântărește 590 grame, iar în mărimea L, 640 grame.

Partea exterioară a căștii este alcătuită din o carcasă de policarbonat, pe când cea din interior este o căptușeală din polistiren expandat. Mandibula, la rândul ei, este confecționată dintr-o combinație ușoară de ABS (acrilonitril-butadien-stiren) și polistiren, iar vizorul este alcătuit în totalitate din ABS.

Sistemul de siguranță pentru care Limar a optat este Mips Air Node. Căptușeala se atașează de carcasă prin „noduri” cu cârlig și buclă din nailon. Poate fi modelată în jurul orificiilor de ventilație, astfel încât să nu restricționeze fluxul de aer. Un sistem foarte eficient impotriva foarțelor de rotație în cazul unui impact.

Limar Livigno este disponibilă la prețul de 229 euro și vine doar în două mărimi, anume, M (53-57cm) și L (57-61cm), iar la nivel de aspect poți alege dintre patru culori: Black, Sand, Green și Deep Mint.

Via Limar

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 1 =