Acum citesti
Retragere voluntară sticle pentru bicicletă ZEFAL pentru copii

ZEFAL SA („ZEFAL”) a descoperit că anumite sticle pentru bicicletă ZEFAL pentru copii nu îndeplinesc întotdeauna standardele înalte de calitate și siguranță ale ZEFAL.

Testele arată că, în cazuri rare, supapa push-pull se poate desprinde prea ușor. Există pericol de sufocare în cazul în care supapa push-pull s-ar desprinde în timp ce se bea. Cu toate acestea, până în prezent, nu avem cunoștință de niciun incident sau de desprinderea supapelor. Cu toate acestea, deoarece sticlele afectate au fost concepute special pentru copii, din motive de precauție, am decis să efectuăm în mod voluntar o retragere a sticlelor afectate.

Sticlele afectate au fost vândute între ianuarie 2017 și ianuarie 2022 într-o varietate de imprimeuri și culori. Toate modelele afectate poartă marca „ZEFAL” pe fundul sticlei și sunt clar recunoscute ca sticle pentru copii, cu o înălțime de doar 158 mm și o capacitate de umplere de 350 ml.

Exemple de sticle ZEFAL (sunt posibile alte imprimeuri și culori):

Imagine cu fundul sticlei (sunt posibile alte culori):

Consumatorii care se află în posesia acestei sticle trebuie să înceteze să o mai folosească și să contacteze ZEFAL pentru a stabili o rambursare completă.

Pentru întrebări, informații suplimentare și instrucțiuni de returnare, consumatorii trebuie să acceseze site-ul web ZEFAL la www.zefal.com/en/cms/67/LittleZ_Recall

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + one =